Μηχανική βλάβη καθήλωσε επί 32 ώρες το αεροπλάνο για το Ηράκλειο με 176 επιβάτες!

Μηχανική βλάβη καθήλωσε αεροσκάφος της εταιρείας “Small Planet”, που με 176 επιβάτες είχε προορισμό το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, επί 32 ώρες σε αεροδρόμιο της Γερμανίας! Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί από το γερμανικό αεροδρόμιο του Πάντερμπορν στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας, αλλά τελικά η απογείωση έγινε στις 7:30 το βράδυ της Τρίτης.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα ήταν στη θέση τους για την προγραμματισμένη πτήση της Δευτέρας, όμως λίγο πριν την απογείωση διαπιστώθηκε βλάβη σε μια από τις μηχανές. Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν χωρίς να γνωρίζουν πότε τελικά θα γινόταν η πτήση τους, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να εξασφαλιστεί άλλο αεροσκάφος.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στην γερμανική ηλεκτρονική σελίδα Neue Westfälische ο εκπρόσωπος της “Small Planet” Jan Limbach, προσθέτοντας ότι κάθε επιβάτης θα εισπράξει αποζημίωση 400 ευρώ.

Οι 176 επιβάτες παρέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο και χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκαν για την αναχώρηση που προγραμματίστηκε εκ νέου στις 7:30 μμ.

 

Candiadoc με πληροφορίες από Neue Westfälische

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί