Περιπέτεια τη νύχτα για το κρουαζιερόπλοιο που απέπλευσε με 2.000 επιβάτες από το λιμάνι του Ηρακλείου- Βλάβη λίγο μετά τον απόπλου

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο κρουαζιερόπλοιο “Vision of the Seas” της Royal Caribbean, που απέπλευσε το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου με 2.000 περίπου επιβάτες, για κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο το cruiselawnews, επιβάτες του πλοίου ενημέρωσαν ότι σημειώθηκε διακοπή ισχύος, αφήνοντας το πλοίο να επιπλέει στη θάλασσα της Κρήτης μόνο με φωτισμό έκτακτης ανάγκης.

Νεότερες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν από τον ίδιο ιστότοπο, ανέφεραν ότι αργότερα το πλοίο ανέκτησε την ισχύ του ταξίδευε με χαμηλή ταχύτητα, λίγο πάνω από 7 κόμβους, προς τη Σαντορίνη.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστήριξαν ότι “το κρουαζιερόπλοιο φέρεται να έπληξε κάτι”, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να τεκμηριωθεί για την ώρα.

Το “Vision of the Seas” ταξιδεύει σε μια κρουαζιέρα 12 ημερών στα ελληνικά νησιά, από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως το Σάββατο 26 Μαΐου, όταν και θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Είναι ηλικίας 20 ετών και έκανε την πρώτη κρουαζιέρα τον Μάιο του 1998.

Candiadoc με πληροφορίες από cruiselawnews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί