Το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου οι αγώνες “Τσέτσο Γκολομεέβ”

 Για 6η συνεχή  χρονιά και με την συμμετοχή 280 και πλέον κολυμβητών από 21 κολυμβητικά σωματεία πραγματοποιούνται στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, κολυμβητικοί αγώνες αφιερωμένοι στη μνήμη του αξέχαστου Τσέτσο Γκολομεέβ. Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου, την Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου.

Αγώνες αφιερωμένοι στην μνήμη του Τσέτσο Γκολομεέβ αλλά και ηθικής ανταμοιβής των νέων αθλητών που  αγωνίζονται  στον υγρό στίβο και στην ίδια τη ζωή με πρότυπα ήθους και αξιοπρέπειας  όπως αυτά που άφησε ως παρακαταθήκη ο μεγάλος αυτός κολυμβητής, προπονητής και άνθρωπος.

Οι αγώνες, ανοικτής κατηγορίας, συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και αποτελούν, εν μέσω σχολικών εξετάσεων, μια καλή ευκαιρία για εκατοντάδες αθλητές να φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του καλοκαιριού. Οι αγώνες αυτοί δεν θα ήταν δυνατοί χωρίς τη στήριξη του ΕΑΚΗ και χωρίς τη βοήθεια των κολυμβητικών σωματείων της Κρήτης, μέλη των οποίων απαρτίζουν την «αγωνόδικο» επιτροπή.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 16:45, πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής ενότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί