Στα Καμίνια την Τετάρτη η εκδήλωση διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τους τοπικούς φορείς, διοργανώνεται ανοικτή εκδήλωση στην πλ. Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, από τις 6:30 μ.μ έως τις 8:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, θα γίνεται ταυτόχρονη ενημέρωση από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι στιγμής οι δράσεις κατάργησης της πλαστικής σακούλας και θα μοιραστούν οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Δήλωση Προέδρου Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη

Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας για την αναγκαιότητα κατάργησης της πλαστικής σακούλας, με επόμενο σταθμό το 3ο Δ.Δ. Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, προσκαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να έρθουν στη δράση, να ενημερωθούν υπεύθυνα και να πάρουν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων που έχουμε δημιουργήσει, να την εντάξουν στην καθημερινότητά τους και να συμβάλλουν έμπρακτα και ουσιαστικά, στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανάλογη δράση θα πραγματοποιηθεί και στα Ανώγεια το πρωί της Τετάρτης 23/5, στο Ηράκλειο στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη την Πέμπτη 31/5, καθώς και στους Δήμους των Π.Ε. Ηρακλείου και Λασιθίου τις επόμενες εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί