Δολοφόνησε και τεμάχισε την 16χρονη υπάλληλο του επειδή του ζήτησε το μισθό της!

Η Σόνι Κουαμάρι ήταν μόλις 16 ετών και εργαζόταν σε μεγάλο γραφείο με οικιακές βοηθούς στο Νέο Δελχί στην Ινδία, για να συντηρήσει την οικογένεια της. Το αφεντικό της ο 30χρονος Μανζίτ Καρκέτα δεν ήταν και το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο.

Η Σόνι ανέχονταν τις φωνές και τους εξευτελισμούς που την υπέβαλε χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να παίρνει κάθε μήνα το μισθό της. Τον τελευταίο χρόνο ο Καρκέτα δεν της έδινε τα δεδουλευμένα της.

Αποφάσισε να πάει να τα ζητήσει. Μάταια οι άλλες κοπέλες της έλεγαν να μην το κάνει. Η Σόνι πήγε. Τότε μέσα στο γραφείο του Μανζίτ, εκείνος έξαλλος της είπε να συζητήσουν το θέμα αργότερα γιατί είναι απασχολημένος.

Νέο ραντεβού ορίστηκε στο σπίτι της 16χρονης όπου ο Καρκέτα εμφανίσθηκε με 2 συνεργάτες του. Μετά από μια ολιγόλεπτη κουβέντα γεμάτη φωνές από το αφεντικό, εκείνος την έπιασε από το λαιμό και τη στραγγάλισε. Στη συνέχεια μαζί με τους συνεργάτες του, με έναν μπαλτά έκοψε το νεκρό κορμί της σε μικρά κομματάκια. Και όλα αυτά για 6.000 ρούπιες (περίπου 60 ευρώ).

Με περίσιο θράσος σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό, καθάρισε το σπίτι, πήρε τα κομμάτια της 16χρονης τα έβαλε σε σακούλες και τα έριξε σε μια αποχέτευση λίγο παρακάτω.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε ύστερα από μέρες. Η αστυνομία εντόπισε τους δράστες και τους συνέλαβε.

Το Ποντίκι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί