Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Γ. Μπουτάρη

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν το απόγευμα της Κυριακής, οι προσαγωγές δύο ατόμων για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 20χρονο και για έναν 36χρονο, η ενοχή των οποίων φέρεται να στοιχειοθετείται από το υλικό στα βίντεο και στις φωτογραφίες που απαθανάτισαν την άγρια επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη. Ο 20χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στα επεισόδια και να έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο 36χρονος, αμφισβητεί τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Στο μεταξύ αναζητούνται από την αστυνομία 7 με 10 άτομα τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει διεξοδικά οπτικοακουστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

«Οι τραμπούκοι- ακροδεξιοί θα έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», υπογράμμισε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ζητήματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του που ανήρτησε στο Twitter.

Ο κ. Τόσκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει πολύ γρήγορα όλα τα στοιχεία για να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της επίθεσης εναντίον του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί