Σε απολογία καλεί η ΝΔ τον Καμπόσο για τους χαρακτηρισμούς κατά Μπουτάρη

Στην Πειραιώς δια υπόθεσής του… έχει κληθεί ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, o οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»!

Δείτε: Μέλος Π.Ε. της ΝΔ για Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» – Ζητά την αποπομπή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το Newpost.gr:

Στην Πειραιώς δια υπόθεσή του… έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, o Δήμαρχος  ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, o οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής απίστευτο για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Ο κ. Καμπόσος έχει κληθεί σε απολογία από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτ. Αυγενάκη, καθώς ο Δήμαρχος είναι και μέλος του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα, είχε αποδοκιμάσει, εκ νέου, την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης [σ.σ.: επαναφέροντας βεβαίως και την αγαπημένη του θεωρία των δύο άκρων]: «Θέλω να καταδικάσω με πιο απερίφραστο τροπο επίθεση Μπουτάρη, στις Δημοκρατίες τα προβληματα δεν λύνονται με γροθιές και κλωτσιές, λύνονται με δημοκρατικό διάλογο, τα φαινόμενα βίας είτε απο άκρα δεξιά, είτε απο άκρα αριστερά, ειναι καταδικαστέα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως άπαντες πρέπει να είναι προσεκτικοί «Ο ακραίος και διχαστικός λόγος εχει αντανάκλαση στους πολίτες και οσο πάμε για εκλογες παροτρύνω κ. Τσίπρα να αποφύγει αυτή την πολιτική. Ας φερθεί ο κ. Τσιπρας υπεύθυνα και αυτό ειναι και παρότρυνση στα δικά μας στελέχη να αποφύγουν εκφράσεις καφενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

newpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί