Και τώρα… ας ξανανοίξουν τα ξερονήσια!

Γράφει ο Homo neoapoikus

Ένα κράμα «Κουτσόγιωργα», «Άδωνι», «Αυριανιστή πρασινοφρουρού» της δεκαετίας του ’80 και «Σοφίας Βούλτεψη» στα καλύτερά της! Για να είμαι ειλικρινής κάτι είχαμε καταλάβει, αλλά αν το ύφος και το ήθος της Νέας Δημοκρατίας αντιπροσωπεύεται στην παρουσία του τραγικού Κ. Χατζηδάκη προχθες στην ΕΡΤ, τότε το επόμενο βήμα είναι να ανοίξουν τα «ξερονήσια» για την υποδοχή των «συμμοριτών».

Αν η συμπεριφορά του «Ευρωπαϊστή» Κ. Χατζηδάκη είναι τέτοια, αλίμονό μας! Σε πλήρη σύγχυση, περίπου άφριζε, λόγος υβριστικός και ασυνάρτητος για να κάνει αντιπολίτευση! Απέναντι στον πλέον αξιοπρεπή και συγκροτημένο δημοσιογράφο (Π. Χαρίτο) έδειχνε να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους παράκρουσης και να χρειάζεται φαρμακευτική υποστήριξη. Ο φανατισμένος άνθρωπος δείχνει παρανοϊκός∙ δυστυχώς μόνο παράνοια έβγαζε η εικόνα του … Αντιπροέδρου!

Αν το μεγαλύτερο συντηρητικό κόμμα της χώρας με μεγάλη παράδοση στην ιστορική πορεία της χώρας, αντιπροσωπεύεται σε επίπεδο κορυφής από παραληρούντες εκπροσώπους που εκφράζονται με υλακές, τότε να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικό κοινοβούλιο «Τσουκαλάδων» που θα ανταγωνίζονται επάξια τους «Κασιδιάρηδες» σε ύβρεις και κηρύγματα μίσους.

Αλήθεια στη Νέα Δημοκρατία του Κ. Καραμανλή ή του Γ. Ράλλη θα είχαν θέση στην υψηλότερη ιεραρχία του κόμματος αφιονισμένοι Γεωργιάδηδες, Χατζηδάκηδες και Βορίδηδες;  Ούτε μια στο εκατομμύριο! Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν κατά νου, αλλά αυτού του είδους οι εμφανίσεις μπορούν να γοητεύσουν μόνο κομματικά τσιράκια και κομματικούς χούλιγκανς και μάλλον δεν έχουμε περιθώρια για την ευδοκίμηση τέτοιων πολιτικών χαρακτήρων που παραπέμπουν σε παλιές και σκοτεινές ιστορικές περιόδους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί