Με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνου

Αντιπροσωπεία του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και τα κάτωθι θέματα:

  1. Εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο στελεχώνει τις ειδικές υπηρεσίες του Νομού και αξιολόγηση αυτού.
  2. Αγορά νέου στόλου οχημάτων και εφοδιασμός αναλώσιμου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Αναφορικά με τα ανωτέρω θέματα

ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, δεσμεύτηκε ότι άμεσα και υπό την προϋπόθεση σχετικού αιτήματος του Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνης, θα πραγματοποιήσει σχολείο – εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού που στελεχώνει την Ο.Π.Κ.Ε. αλλά και νέου αστυνομικού προσωπικού το οποίο επιθυμεί να υπηρετήσει σε αυτή.

Επιπλέον, ως προς την εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού που στελεχώνει τα Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου καθώς και την Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνης, υπήρξε δέσμευσή του να καθιερωθεί ανά εξάμηνο πολυήμερη συντηρητική εκπαίδευση.

Περαιτέρω, αναφορικά με τον αναλώσιμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης δεσμεύτηκε να λειτουργήσει ως αρωγός, προκειμένου να εγκριθούν αντίστοιχα κονδύλια για την υλοποίηση αντιστοίχων δαπανών, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού όλων των Υπηρεσιών μας, με σεβασμό τόσο προς τους ίδιους τους αστυνομικούς όσο και στον πολίτη.

Τέλος, δόθηκε η υπόσχεση ότι με την υλοποίηση της δωρεάς των οχημάτων από την οικογένεια Λεμπιδάκη, γεγονός που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα, θα μεριμνήσει αυτά να κατανεμηθούν δίκαια στις Αστυνομικές Υπηρεσίες και των τεσσάρων νομών της Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί