Αδ. Γεωργιάδης για Novartis: Δεν θα ανεχθώ να γίνω Μαντέλης

Κριτική στην κυβέρνηση ότι επιθυμεί να τον κρατήσει επί δεκαετίες υπό κατηγορία όπως συνέβη και με την περίπτωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, που καταδικάστηκε για το σκάνδαλο της Siemens, άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προχθές βγήκε η απόφαση για τον Τάσο Μαντέλη μετά από 20 χρόνια» είπε ο κ. Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι εννέα ελεγχόμενοι της υπόθεσης Novartis δεν θα ανεχθούν να μείνουν τόσα χρόνια «υπό σπίλωση». «Δηλαδή τι μας λέτε ότι θα είμαστε για πάντα υπό κατηγορία;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και τάχθηκε κατά της διερεύνησης της υπόθεσης Novartis από την Δικαιοσύνη.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέκρουσε τις κατηγορίες εναντίον του μιλώντας για σκευωρία και προανήγγειλε ότι η ΝΔ θα απαντήσει με διώξεις όταν θα επανέλθει στην εξουσία. «Κάποιοι θα ελεγχθούν στο μέλλον. Θα πηγαίνετε στη δικαιοσύνη ένας – ένας και ό,τι σας φωτίσει ο θεός» τόνισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης. «Δεν θα σας ξεχάσουμε !» προειδοποίησε τους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Εξαπέλυσε μάλιστα προσωπική επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα, Ελένη Αυλωνίτου καθώς και στον πρόεδρο της Προανακριτικής, Θοδωρή Δρίτσα. «Ντροπή σας ! Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές» ανέφερε και χαρακτήρισε «παρωδία» την προανακριτική επιτροπή για τη Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε, όμως, επίθεση και κατά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Κάλεσε, μάλιστα, την κυβέρνηση να «στείλει στο σκαμνί» τον κ. Τσακαλώτο βάσει καταγγελιών στις οποίες έχει προβεί επιχειρηματίας για χρηματισμό συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί