Σάλος στη Μύκονο – Φωτογράφος λήστεψε την γυναίκα του και έδεσε τον 5χρονο γιο τους

Ληστεία στο ίδιο του το σπίτι σκηνοθέτησε ένας 49χρονος φωτογράφος από τη Μύκονο.

Ο άνδρας που ζει με την εν διαστάσει σύζυγό του και το 5χρονο παιδί τους, οργάνωσε τη ληστεία περίπου 145.000 ευρώ, την ώρα που ο 5χρονος γιος του ήταν μόνος στο σπίτι.

Η περίεργη υπόθεση κέντρισε κίνησε εξ αρχής της περιέργεια των Αρχών, αφού η ληστεία έγινε την ώρα που ο πατέρας θα καθόταν να προσέχει το παιδί, όμως έφυγε, αφήνοντας μόνο τον ανήλικο γιο του, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και σε κατάσταση σοκ, χωρίς ωστόσο να έχει υποστεί τραυματισμούς.

Το δεύτερο στοιχείο που κίνησε τις υποψίες ήταν ότι ο δράστης γνώριζε το ακριβές σημείο όπου η τσάντα με τα μετρητά, καθώς και τσάντα με ακριβά εξαρτήματα επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής που ανήκαν στον ίδιο τον 49χρονο, παίρνοντάς τες χωρίς να καν να διερευνήσει το χώρο.

Για τους παραπάνω λόγους ο πατέρας κλήθηκε για ανάκριση και στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου και δεν άργησε να ομολογήσει την πράξη του.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι λόγοι που τον οδήγησαν να στήσει την υποτιθέμενη ληστεία δεν ήταν οικονομική, αλλά προσωπικοί, αφού αυτό που επεδίωκε ήταν να «ταρακουνήσει» την εν διαστάσει σύζυγό του, ώστε να μένει περισσότερες ώρες στο σπίτι με του παιδί τους.

Η τσάντα με τα χρήματα εντοπίστηκε ακέραιη, ενώ τα εξαρτήματα της φωτογραφικής μηχανής, δόθηκαν ως αμοιβή στον Έλληνα που προσέλαβε για να κάνει την υποτιθέμενη ληστεία. Ο δεύτερος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, αφού έχει διαφύγει με το πλοίο στον Πειραιά.

real.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί