Ο Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο της έδρας στο δικαστήριο (Βίντεο & φωτο)

Ο περιβόητος Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, μαζί με δύο επίσης κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού, πήγαν χθες το πρωί σε δίκη στη Λαμία.

Η μεταγωγή τους έγινε υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας και ο Ριζάι εμφανίστηκε στο δικαστήριο ιδιαίτερα προκλητικός προς τον Πρόεδρο και την Εισαγγελέα της έδρας.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο, τον κακοποιό συνόδευεαν πάνοπλοι αστυνομικοί. Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ο Ριζάι δεν δέχθηκε τίποτα από τις κατηγορίες και ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στο δικαστήριο, ζητώντας να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια. Ομως δεν αρκέστηκε εκεί, αφού έκανε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην Εισαγγελέα της έδρας…

«Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε…», ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε για λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Με την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν 3 χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Ριζάι και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλκέτ Ριζάι επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας «Άντε γ@……ρε….» και συνέχισε με άλλες ύβρεις…

lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί