Κρήτη: Αγωνία για την 37χρονη έγκυο-Μεγάλη επιχείρηση χθες για τον εντοπισμό της

Ούτε η χθεσινή μεγάλη επιχείρηση στα νότια του Ρεθύμνου έφερε αποτέλεσμα για την τύχη της 37χρονης Ντέσι, η οποία αγνοείται από την Τετάρτη 2 Μαΐου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημείο ζωής. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολλή προσοχή τη σύνδεση της εξαφάνισης της 37χρονης Βουλγάρας και της αυτοκτονίας ενός 45χρονου ρεθυμνιώτη, τέσσερις μέρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής, ο οποίος ήταν ο φίλος της σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι φίλες της και η μητέρα της. Η γυναίκα, μάλιστα, ήταν έγκυος, όπως μαρτυρούν οι φίλες και η μητέρα της, γεγονός που φαίνεται ότι είχε προκαλέσει εντάσεις στο ζευγάρι, κυρίως γιατί η 37χρονη ήταν εκείνη που ήθελε να συνεχίσει την εγκυμοσύνη.

Δείτε:

Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου- Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της!

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου- Η συνάντηση με τον σύντροφό της την ημέρα που χάθηκε και η αυτοκτονία του, στη συνέχεια (φωτο)

Παραμένει άφαντη η 37χρονη Ντέσι

Στην επιχείρηση που έγινε χθες συμμετείχαν αστυνομικοί, η ΕΜΑΚ με σκύλο, το Λιμενικό από ξηράς και θάλασσας και οι Εθελοντές Σαμαρείτες. Για μία ακόμα φορά έγιναν εκτεταμένες έρευνες σε φαράγγια, σε δεξαμενές και πηγάδια, σε δύσβατα σημεία, σε βράχια κοντά στη θάλασσα, αλλά δεν βρέθηκε το παραμικρό.

Μάλιστα, έρευνες έγιναν και στο φοινικόδασος του Πρέβελη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κάτοικος της περιοχής ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι είδε τον μετέπειτα αυτόχειρα και την 37χρονη να κινούνται με το αυτοκίνητο του πρώτου σε δρόμο προς τα παράλια του Αγίου Βασιλείου, αλλά και λόγω του ότι η μητέρα της Ντέσι είπε πως η κόρη της, την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, της ανέφερε πως θα πήγαιναν με τον φίλο της να φάνε σε ένα «δάσος».

Για το λόγο αυτό, κι επειδή έγιναν αναφορές και στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποφασίστηκε να επεκταθούν και προς εκείνο το σημείο οι έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν χθες και κάτοικοι της περιοχής, που βοηθούν τις αρχές δίνοντάς τους πληροφορίες για διάφορα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν έρευνες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έχει στα χέρια της και το αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο θα αποσταλεί στα εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, ενώ φυσικά οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, ελπίζοντας πως η κοπέλα θα βρεθεί καλά στην υγεία της.

Η γυναίκα είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τη μητέρα της στη Βουλγαρία το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Αργότερα, όταν κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε ουδέποτε άνοιξε ξανά.

Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη έπρεπε να πάει στη δουλειά της, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Ρεθύμνου, αλλά δεν πήγε. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης την αναζήτησαν στο τηλέφωνο, αλλά αυτό ήταν κλειστό. Η μητέρα της, όντας στη Βουλγαρία, την Πέμπτη 3 Μαΐου προσπάθησε να τη βρει στη δουλειά της, όμως πήρε την απάντηση ότι δεν είχε πάει τις τελευταίες δύο μέρες (είχε δουλέψει τελευταία φορά την Πρωτομαγιά). Η επίσημη καταγγελία της εξαφάνισης έγινε στις 7 Μαΐου.

Αγγελική Καλλέργη- goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί