Κρήτη: Δικογραφία σε βάρος 21χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για πορνογραφία ανηλίκων.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, σύμφωνα με την οποία άγνωστος άνδρας έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη ανήλικης ημεδαπής, κατάφερε να της αποσπάσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες.

Στη συνέχεια απαιτούσε την αποστολή νέων φωτογραφιών,  προκειμένου να μην δημοσιεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο αυτό, από την ανωτέρω Υπηρεσία διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, από όπου προέκυψαν τα στοιχεία του 21χρονου.

Ύστερα από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 21χρονου σε περιοχή του Δήμου Λέσβου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής και ψηφιακά μέσα που ταυτοποιούν την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί