Χωρίς μετρό σήμερα η Αθήνα

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) έχει προκηρύξει 24ωρη προειδοποιητική απεργία – Κανονικά θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα μέσα

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν σήμερα οι συρμοί του μετρό, καθώς το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) έχει προκηρύξει 24ωρη προειδοποιητική απεργία.

Το ΣΕΛΜΑ καταγγέλλει ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά και κάνει λόγο για ξεπούλημα των συγκοινωνιών. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι «στην τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και από την έλλειψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που απρόσκοπτα αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων προτιμώντας να συνδιαλέγεται υπογείως με κομματικά προσκείμενους και υποτακτικούς. Ο προγραμματισμός της εταιρίας όμως, η επιβίωσή της και η διασφάλιση της ασφαλούς και ποιοτικής λειτουργίας της δεν είναι ατομική υπόθεση κανενός και προφανώς δεν εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου».

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί