Νεκρή 25χρονη υπάλληλος που καταπλακώθηκε από ράφια σε εστιατόριο στην Κύπρο

Έχασε τη μάχη για την ζωή η 25χρονη Οδύσσεια Ιακώβου η οποία νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από εργατικό ατύχημα σε εστιατόριο στον Στρόβολο.

Η νέα τραγωδία συνέβη όταν η 25χρονη Οδύσσεια η οποία είναι υπάλληλος του εστιατορίου καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια που βρίσκονταν στην αποθήκη.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό ατύχημα στο εστιατόριο της Λευκωσίας με θύμα την 25χρονη Οδύσσεια Ιακώβου διερευνά η αστυνομία. Για το σκοπό αυτό έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις ενώ μέλη της δύναμης συνέλεξαν τεκμήρια από τον χώρο του μοιραίου δυστυχήματος. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η 25χρονο διερευνά και το Υπουργείο εργασίας λειτουργός του οποίου βρέθηκε στο εστιατόριο στον Στρόβολο και αναμένεται να αποφανθεί κατά πόσο τηρούνταν οι κανονισμοί που διέπουν την ασφάλεια των εργαζομένων στον χώρο εργασίας.

Πηγή: Politis.com.cy

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί