Ελλάδα: «Καμπάνα» σε φοιτήτρια που έκανε φάρσες για βόμβες

Η νεαρή φοιτήτρια είχε κινητοποιήσει άδικα δυο φορές τις αστυνομικές υπηρεσίες, τηλεφωνώντας για δήθεν τοποθέτηση βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της πόλης

Τα «αστεία» που έκανε μια νεαρή κοπέλα από τη Ναυπακτία η οποία σπουδάζει στο Μεσολόγγι, της στοίχισαν ακριβά. Η νεαρή φοιτήτρια είχε κινητοποιήσει άδικα δυο φορές τις αστυνομικές υπηρεσίες, τηλεφωνώντας για δήθεν τοποθέτηση βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Οι δυο τηλεφωνικές φάρσες είχαν γίνει το 2014 και το 2015 σε μια τοπική εφημερίδα, και τις δυο φορές με απόκρυψη αριθμού. Ωστόσο, όταν έγιναν έρευνες στα δικαστήρια και δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών η οποία εγκρίθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε, ο αριθμός κινητής τηλεφωνίας από τον οποίο έγιναν τα δυο τηλεφωνήματα άνηκε στην φοιτήτρια που βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί τον αριθμό ως φοιτήτρια, αλλά τον είχε δώσει σε κάποιον άλλον χωρίς να θυμάται σε ποιον. Το δικαστήριο δεν πείστηκε και την έκρινε ένοχή, καταδικάζοντάς την σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί