Δασκάλα βάζει παιδιά να λιθοβολήσουν 4χρονο αγόρι (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, καθώς δείχνει μικρά παιδιά να λιθοβολούν άλλο παιδί ενώ αυτό κλαίει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε παιδικό σταθμό και καταγγέλθηκε στις αρχές από δασκάλα που εργάζεται σ’ αυτόν. Η δασκάλα ανέφερε ότι ήταν στην αυλή με άλλους υπαλλήλους του σταθμού όταν είδε συνάδελφό να της λέει σε ένα παιδί να καθίσει κάτω. Ο 4χρονος πήρε μερικές πέτρες και τις πέταξε στο έδαφος, με την δασκάλα να λέει στα άλλα παιδιά να τον λιθοβολήσουν για να πάρει ένα μάθημα. Τα παιδιά υπάκουσαν και στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον έξι από αυτά να πετούν πέτρες στον 4χρονο.

Η δασκάλα που προχώρησε στην καταγγελία απαθανάτισε το περιστατικό και το έστειλε με email στην αστυνομία. “Παρατήρησα περίπου έξι παιδιά να ρίχνουν πέτρες σε ένα λευκό αγόρι. Αυτό κάθεται κάτω, έχει καλύψει το πρόσωπό του και κλαίει. Μια φωνή από πίσω ακούγεται να λέει ‘Θα μάθει να σταματάει, αρκετά”, ανέφερε ο αστυνομικός που είδε το εν λόγω βίντεο.

Η δασκάλα που κατηγορείται είπε στις αρχές ότι τα παιδιά πετούν συνεχώς πέτρες. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει για την υπόθεση.

news247 με πληροφορίες από Fox13

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί