Με 38 μαχαιριές σκότωσε την μητέρα του ο μητροκτόνος

Από σοβαρή ψυχική διαταραχή φαίνεται πως έπασχε ο 38χρονος μητροκτόνος στη Νέα Σμύρνη ο οποίος δυστυχώς δεν παρακολουθείτο από γιατρό και δεν λάμβανε καμία θεραπευτική αγωγή.

Ο ίδιος δηλώνει στους αστυνομικούς πως δεν μετανιώνει για την πράξη του, την οποία είναι αμφίβολο και αν την έχει αντιληφθεί πλήρως και την δικαιολογεί με ασυναρτησίες, όπως ότι η 64χρονη μητέρα του «του έβαζε φάρμακα στο φαγητό για να τον φαρμακώσει» και πως «έβαζε την μασονία να μπαίνει στο μυαλό του».

Ο μόνος λόγος τσακωμού που έχει σχέση με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα της μάνας και γιου είναι το γεγονός ότι τα έβγαζαν πέρα πολύ δύσκολα με εκείνον άνεργο και τσακώνονταν γιατί δεν έπαιρνε το πτυχίο του στις σπουδές που είχε κάνει ως μεταφραστής. Ο 34χρονος είχε και έναν αδελφό που μένει και εργάζεται στην Τσεχία, με τον οποίο δεν είχε καμία επαφή.

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, την περασμένη Δευτέρα. Μετά από έναν ακόμη τσακωμό, ο 38χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έπληξε την μητέρα του απανωτές φορές σε λαιμό και θώρακα και την τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα μέχρι που ξεψύχησε.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που έγινε σήμερα το πρωί από την ιατροδικαστή Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, το θύμα έφερε συνολικά 38 πλήγματα από νύσσον και τέμνον όργανο, εκ των οποίων τα δύο θανατηφόρα, στην τραχηλική χώρα και στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

Ο ίδιος αμέσως μετά την πράξη του έκατσε στην απέναντι πολυθρόνα και απλά παρακολουθούσε το άψυχο σώμα της μητέρας του. Μετά από τρεις ημέρες, χθες το βράδυ, οι γείτονες ανησύχησαν καθώς δεν άκουγαν τίποτα από το διαμέρισμα και άρχισε να τους έρχεται μία δυσοσμία και καθώς φοβήθηκαν κάλεσαν τις Αρχές.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο παρότι φώναξαν δεν απάντησε κανείς μέσα από το σπίτι και έτσι κάλεσαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα.

Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους την φρικτή εικόνα του γιου και μητροκτόνου να κάθεται σχεδόν σε αφασία σε μία πολυθρόνα και ακριβώς απέναντί του στην άλλη πολυθρόνα νεκρή την μητέρα του, με την αποσύνθεση να είχε ήδη αρχίσει.

Το μόνο που είπε ο 38χρονος εκείνη την στιγμή ήταν ότι παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του. Την έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί