Κρήτη: Άφαντη η 37χρονη – Συνεχίζονται οι έρευνες

Δεν έχει ακόμα βρεθεί ίχνος της 37χρονης Βουλγάρας, που αγνοείται από τις 2 Μαΐου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τη μητέρα της τη Δευτέρα 7 Μαΐου.

Δείτε: Κρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονης – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Σήμερα, πρόκειται να συνεχιστούν οι έρευνες που ξεκίνησαν την Τετάρτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr, θα επικεντρωθούν στα νότια του Ρεθύμνου, στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Κεραμέ στον Άγιο Βασίλειο.

Όπως και την Τετάρτη που μία μεγάλη αστυνομική δύναμη συνεπικουρούμενη από την ΕΜΑΚ, το Λιμενικό και τους Εθελοντές Σαμαρείτες πραγματοποίησε έρευνα σε φαράγγια, χαράδρες και δύσβατα σημεία, έτσι και σήμερα αναμένονται έρευνες στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου καταγράφηκε για τελευταία φορά στίγμα του κινητού της 37χρονης.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία επικοινωνία της οικογένειας με την 37χρονη έγινε στις 2 Μαΐου. Η 37χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος, επικοινώνησε εκείνη την ημέρα με τη μητέρα της στην Βουλγαρία. Μετά το μεσημέρι, όμως, της ίδιας ημέρας το κινητό της απενεργοποιήθηκε και έκτοτε κανείς δεν έχει επικοινωνία μαζί της. Στο Ρέθυμνο βρίσκονται μέλη της οικογένειάς της, τα οποία είναι σε επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ελπίζοντας σε καλά νέα για τον άνθρωπό τους.

Η υπόθεση ερευνάται με πολλή προσοχή, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και η εγκληματική ενέργεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί