Τραγωδία με διαρροή αερίου: Νεκρή η μητέρα – Στο νοσοκομείο η κόρη (Βίντεο & φωτο)

Μία 85χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ η 58χρονη κόρη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από διαρροή υγραερίου στο σπίτι τους, στο Ναύπλιο.

Η κόρη έμενε με την ηλικιωμένη μητέρα της τις τελευταίες δύο ημέρες. Επειδή δεν απάντησαν στα τηλεφωνήματα των οικείων τους, το βράδυ της Κυριακής, τις αναζήτησαν στο σπίτι στην παραλία Καραθώνας. Εσπασαν το παράθυρο, μπήκαν μέσα και βρήκαν τις δύο γυναίκες ξαπλωμένες στα κρεβάτια τους.

Κάποια από τις φιάλες υγραερίου του σπιτιού είχαν διαρροή, με αποτέλεσμα η 85χρονη να εκπνεύσει πριν φτάσει το ασθενοφόρο, ενώ η κόρη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidiseis.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από το argonafplia.gr η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ έσωσε την 58χρονη κόρη της άτυχης γιαγιάς καθώς η άμεση παροχή οξυγόνου ήταν σωτήρια και έχει ήδη ξεφύγει τον κίνδυνο.

nauplio 1

nauplio 3

Βρίσκεται στο νοσοκομείο του Άργους και δέχεται την ιατρική βοήθεια ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου.

Άγνωστο επίσης ποια η εξέλιξη της ζωής του σκύλου της γιαγιάς, που και αυτό βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο και εισέπνευσε το διοξείδιο. Είχε και αυτό μεταφερθεί σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αλλά ζωντανό.

argonafplia.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί