Ο πρόεδρος… “πλερώνει” (και ως… “ευεργέτης” του Καζαντζάκη)!

 Γράφει ο Homo neoapoikus

Ο «Πρόεδρος» άστραψε και βρόντησε! Πού ξανακούστηκε να χάνει η «ομάδα» του από κάποια επαρχιακή με 0-3! «χύμα και τσουβαλάτα» ξηγήθηκε ο «Πρόεδρος». Δηλαδή αυτός θα πληρώνει και η ομάδα θα χάνει; Όποιος «πληρώνει» πρέπει και να κερδίζει! Απόλυτα «ορθός» ο συλλογισμός του «Προέδρου» και τα παρελκόμενα απολύτως δικαιολογημένα! Αποκάλεσε «χαρτί υγείας» τους παίκτες της ομάδας του(!!!) και τους κατευόδωσε για το θέρος τους με την προτροπή «να πάνε να πνιγούν»!

Φαντάζομαι με την αμέριστη στήριξη των «Τσουκαλάδων» θα εξυγιανθεί ο σύλλογος που διανοήθηκε να απολέσει το πρωτάθλημα! Θα φύγουν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι εξευτέλισαν το σύλλογο κατατάσσοντάς τον τρίτο στη βαθμολογία! Πού ξανακούστηκε αυτό το «αίσχος»; Όταν «πλερώνει» ο «Πρόεδρος» η ομάδα οφείλει να κερδίζει, αλλιώς να πάει να πνιγεί και να μεταμορφωθεί σε … «χαρτί υγείας»!

Ο εν λόγω «Πρόεδρος» δε λαμβάνει βεβαίως υπόψη πως και οι άλλοι ομότιμοί του «πλερώνουν». Επομένως, άμα κι αυτοί με τη σειρά τους ωθήσουν την ηττηθείσα ομάδα τους σε … πνιγμό, τότε κάθε Κυριακή θα έχουμε «τραγωδίες» εξαιτίας του εκάστοτε Προέδρου.

Αν κάποιος τώρα επικαλεστεί τα περί «ευ αγωνίζεσθαι» και τα περί «ευγενούς άμιλλας», μάλλον βρίσκεται εκτός χρόνου και τόπου. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη σύγχρονη Ελλάδα έχει τους «κανόνες» του! Κανονισμοί αλλάζουν για να μείνουν στην κατηγορία οι «μεγάλες»ομάδες, κουμπουροφόροι παράγοντες μπαινοβγαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους, χουλιγκάνοι έχουν προσωπικές τηλεοπτικές εκπομπές, αφαιρούνται βαθμοί, προστίθενται βαθμοί και άλλα τινά ευτράπελα, αλλά και τραγ…ελλαδικά ποδοσφαιρικά φαινόμενα που αποτελεί δείγμα του «ήθους» και του «ύφους» των εν Ελλάδι αθλητικών παραγόντων.

Υγ. λίγο άσχετο αλλά το ερώτημα είναι αν εξακολουθεί ο «Πρόεδρος»που προέτρεψε τους παίκτες της ομάδας του «να πάνε να πνιγούν» να χρηματοδοτεί το … Μουσείο Καζαντζάκη ελλείψει κρατικής χρηματοδότησης;

 

Δείτε επίσης

Όταν ο Β. Μαρινάκης ανακηρύχτηκε… ευεργέτης του Καζαντζάκη και ο νέος… μεσσίας της Κρήτης!- Δείτε τί έγραφαν σε επιστολή εκπρόσωποι φορέων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί