Συναγερμός στην Apple: Διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα στα iPhone

Συναγερμός έχει σημάνει στην Apple, καθώς η εταιρεία, την ώρα που προετοιμάζεται για την παρουσίαση των νέων μοντέλων της, καλείται να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που διαπιστώθηκε ότι πλήττει παλιότερα μοντέλα του iPhone.

Σύμφωνα με το σάιτ MacRumors, οι εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των συσκευών, iOS 11.3 και 11.3.1 προκαλούν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στα iPhone και ιδίως στα 7 και 7 Plus, τα οποία μετά την αναβάθμιση του λογισμικού διαπιστώνεται ότι σταματά να λειτουργεί το μικρόφωνό τους σε τηλεφωνικές κλήσεις και σε βιντεοκλήσεις με το FaceTime.

Το πρόβλημα έχει γίνει γνωστό στην Apple, η οποία με εσωτερικό έγγραφό της καλεί το service της να προχωρεί σε άμεση επιδιόρθωση των κινητών που παρουσιάζουν το φαινόμενο αυτό, ενώ το Forbes σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Apple που ένα πρόβλημα του λογισμικού υποχρεώνει σε αλλαγή εξαρτημάτων.

Παρά τη δημοσιοποίηση του εσωτερικού εγγράφου, η Apple ακόμα δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις, ούτε είναι γνωστό αν θα δημοσιοποιήσει κάτι…

MacRumors

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί