ΟΦΗ: Με… ένα ημίχρονο συνέτριψε τον Απόλλωνα Λάρισας

Άνετη, κυρίως χάρη στην απόδοση και την αποτελεσματικότητα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε ο ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Λάρισας, στοχεύοντας πλέον μόνο να κερδίσει τον τίτλο στη σούπερ λιγκ, καθώς την άνοδο την έχει ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε με 4-0, με 4 γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 73 βαθμούς.

Στο 47΄ο Βουό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κοέλιο, ενώ το 2-0 έγραψε 3 λεπτά αργότερα ο Μάνος, μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη, επίσης με κεφαλιά.

Στο 64′ το 3-0 πέτυχε ο Βουό, μετά από μπαλιά του Κουτσιανικούλη.

Στο 82΄ο Δημήτρης Μάνος πέτυχε το 4-0 με καταπληκτική ενέργεια, όταν δέχτηκε μπαλιά του Αργυρόπουλου μέσα στην περιοχή και χωρίς καν να βλέπει προς το τέρμα, “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Στο 21′ ο Κουτσιανικούλης είχε δοκάρι.

Στο παιγνίδι έκανε το ντεμπούτο του με την επαγγελματική ομάδα του ΟΦΗ ο 17χρονος Νοικοκυράκης, ο οποίος αντικατέστησε στο 71΄τον Κουτσιανικούλη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (78′ Κοντογιάννης), Ντίνας (46′ Κοέλιο), Μάνος, Κουτσιανικούλης (71′ Νοικοκυράκης), Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούμπρα (83΄Χαραλαμπόπουλος), Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημόλιος, Ιβανίδης, Μαυρίας (57′ Καμπέρης), Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος (57′ Κανούλας), Σουλίδης, Τσιλούλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί