Ο Ανδρέας, ο άστεγος του Ηρακλείου, ζητάει να μην τον ξεχάσουν οι χιλιάδες που περνούν δίπλα του… (φωτο)

Στο σημείο που απαθανατίζει η φωτογραφία, έξω από τον ναό της Παναγίτσας Μασταμπά, στο Ηράκλειο, εδώ και καιρό έχει “εγκατασταθεί” ένας άστεγος, ο Ανδρέας, τον οποίο σίγουρα πολλοί, από τους χιλιάδες οι οποίοι περνούν από το σημείο, έχουν εντοπίσει. Ο Ανδρέας ζητάει απλά να μην το ξεχνούν οι άνθρωποι…

Σε ανάρτησή του στην ομάδα της “Κίτρινης Αποστολής”, ο Δημήτρης Αποστολάκης, που τον επισκέφτηκε χθες, αναφέρει:

ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ……

Σε ένα από τα σημεία της πόλης που καθημερινά διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα βρίσκεται ο Ανδρέας άστεγος εδώ και καιρό και χρειάζεται την βοήθεια μας!!
Επειδή σιγά σιγά αρχίζουμε και συνηθίσουμε και αυτό το φαινόμενο….. όπως και συνανθρώπους μας να ψάχνουν στους κάδους και επειδή η λύση στο πρόβλημα που λέγεται άστεγοι στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε εμβρυϊκό στάδιο, ότι τουλάχιστον περνάει από το χέρι μας ας το κάνουμε!!!!
Εμείς του πήγαμε κάποια πράγματα σήμερα όπως… κουβέρτα, μαξιλάρι, νερά, μπισκότα, κονσέρβες κλπ….θα ήθελα να παρακαλέσω όσους από τους φίλους της Κίτρινης Αποστολής περνούν από το σημείο ας αφήνουν κάτι στον άνθρωπο αυτόν!!
Ο άστεγος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Παναγίτσας Μασταμπά….στη διασταύρωση Ιερολοχιτών και Ατλαντίδος!!
Και επειδή η ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει……ας παραμείνουμε τουλάχιστον ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
Καλό σας βράδυ!!!
ΥΓ: Όταν έφευγα μου είπε το εξής…….
Μην με ξεχάσεις……

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί