Ε, να λέει και καμιά (ξέρετε δα!) ο Κυριάκος να περνά η ώρα!

Το ακούσαμε και αυτό από το γνήσιο τέκνο της οικογενειοκρατίας και του μητσοτακέικου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε χθες να γκρεμίσει το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ! Και μάλιστα να το κάνει χωρίς απολύσεις!

«Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξηλωθεί, όπως και όλη η νέα δομή των δεκάδων ειδικών γραμματέων που διόρισαν με εντελώς αναξιοκρατικό τρόπο για να αλώσουν το κράτος, μαζί με χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους. Οι δικοί μου υπουργοί δεν θα προσλαμβάνουν ανεπάγγελτους, για να βολέψουν στο Δημόσιο κουμπάρους ή συγγενείς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο, ότι δε θα κάνει απολύσεις, υπενθυμίζοντας ότι ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου είχε πάρει… “βραβείο απολύσεων” και έχει ονομαστεί “υπουργός των απολύσεων”, καθώς βρήκε τρόπους να κάνει και άλλες απολύσεις, εκτός από αυτές που ζητούσε η τρόικα!

Και για το πρώτο, ο βασικός, σήμερα, εκπρόσωπος της πολιτικής των ρουσφετιών και της λαμογιάς, του πραγματικού κομματικού κράτους, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για “κομματικό κράτος”, την κυβέρνηση δηλαδή που έκανε 2,5 χρόνια να αλλάξει τους επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων”, δηλαδή τους εκπροσώπους της κρατικής διοίκησης στις περιφέρειες!

Ε, να λέμε καμιά μ@@@@κία να περνά η ώρα, που λένε και οι Κρητικοί στα καφενεία!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί