Τρόμος στον αέρα: Έσπασε παράθυρο αεροπλάνου της Southwest Airlines

Λαχτάρα για τους δεκάδες επιβάτες πτήσης της εταιρείας Southwest Airlines, που ταξίδευαν απ’ το Σικάγο προς το Νιου Τζέρσεϊ, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη ρωγμή σε παράθυρο και το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Κλίβελαντ.

Δεν υπάρχουν ευτυχώς τραυματισμοί, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ούτε σημειώθηκε αποσυμπίεση στην καμπίνα επειδή κάθε παράθυρο έχει αρκετά στρώματα γυαλιού.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι το πλήρωμα αποφάσισε να προσγειώσουν το αεροπλάνο στο Κλίβελαντ, «για έλεγχο σε ένα απ’ τα πολλαπλά στρώματα τζαμιού στο παράθυρο».

«Το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για επιθεώρηση και οι εργαζόμενοί μας στο Κλίβελαντ εργάζονται ώστε να μεταφερθούν οι 76 πελάτες μας σε ένα νέο αεροσκάφος με προορισμό το Newark», συμπληρώνει.

Το περιστατικό σημειώνεται μόλις δύο εβδομάδες αφότου ένας επιβάτης αεροπλάνου σκοτώθηκε απ’ το σπάσιμο παραθύρου πάλι σε αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας. Από την έκρηξη εκείνη βρήκε τραγικό θάνατο μια γυναίκα που την “ρούφηξε” σχεδόν το παράθυρο του αεροσκάφους που έσπασε λόγω της αποσυμπίεσης της καμπίνας, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι επτά.

news247 με πληροφορίες από CNBC

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί