Συγκλονίζουν οι γονείς της μικρής Μαντλίν: Υπάρχουν ελπίδες ότι είναι ζωντανή

Η Kate και ο Gerry McCann, σε μήνυμα για την 11η επέτειο από την εξαφάνισή της, αναφέρουν ότι θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τη βρουν.

Την ίδια στιγμή, η Scotland Yard χρηματοδοτήθηκε με επιπλέον 154.000 λίρες για να συνεχίσει την έρευνα για άλλους έξι μήνες.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν και να μας εύχονται, ειδικά για την κορούλα μας, να είμαστε καλά. Μετά από 11 χρόνια, αυτή η ζεστασιά και η επίμονη αλληλεγγύη είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Δεν μπορούμε να αντέξουμε να ξεχαστεί η Μαντλίν ή να γίνει απλά μια ιστορία. Σας ευχαριστούμε που στέκεστε στο πλευρό μας σε αυτή την αποστολή. Η ζωή μας είναι γεμάτη, αλλά η Μαντλίν συνεχίζει να αγνοείται και να μας λείπει πολύ», αναφέρουν οι γονείς της σε ένα συγκλονιστικό μήνυμά τους.

Όπως υποστηρίζουν, η συνεχής στήριξη από τους συγγενείς, τους φίλους και τον κόσμο είναι “ένα τονωτικό” στις προσπάθειές για τον εντοπισμό της κορούλας τους.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007, σε ηλικία 3 ετών, κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειάς της, στο θέρετρο Praia da Luz, στην Πορτογαλία. Την άρπαξαν από το υπνοδωμάτιό της, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

enikos.gr,με πληροφορίες από Dailymail

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί