Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, τα… κόλλυβα, τα μνημόσυνα και οι μοιρολογίστρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Με μια σκληρή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου επιτίθεται σε παράγοντες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τους ότι διαδίδουν ψέματα υποστηρίζοντας ότι ακόμα και την ανακαίνιση του αεροδρομίου Ηρακλείου εκείνοι τη σχεδίασαν!

“Η μόνη αλήθεια είναι ότι είχαν εγκαταλείψει απόλυτα την Κρήτη και είχαν απαξιώσει πλήρως όλες τις κρίσιμες υποδομές του νησιού, όπως το αεροδρόμιο Ηρακλείου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Τα κόλλυβα ας τα κρατήσουν λοιπόν οι ίδιοι για να συνεχίσουν το μοιρολόι τους και τα μνημόσυνα μιας περιόδου που ο λαός μας καταδίκασε και δεν θα επιστρέψει ποτέ. Η αλήθεια όσο και να προσπαθούν δεν αλλάζει, ούτε ο λαός μας ξεχνά τα επιτεύγματα τους”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Κάθε φορά που κάτι θετικό υλοποιείται από την παρούσα κυβέρνηση οι μοιρολογίστρες της άλλοτε συγκυβέρνησης, οι θιασώτες του ψευδό success story βγαίνουν από τα λαγούμια τους και αρχίζουν το μονότονο μοιρολόι τους. Όσο οι καλές ειδήσεις για την Ελλάδα πληθαίνουν, όσο προχωράμε στην έξοδο από την κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν, τόσο περισσότερο μοιρολογούν και αναπολούν το παρελθόν της λαμπρής συγκυβέρνησης η οποία θα έσωζε τον τόπο, τον οποίο οι ίδιοι άνθρωποι σε αγαστή συνεργασία είχαν λεηλατήσει και χρεοκοπήσει.

Ξεχνούν ότι επί των ημερών τους η πατρίδα μας απώλεσε το ¼ του εθνικού της πλούτου, η ανεργία είχε εκτοξευθεί στο 27%, σε όλα τα διεθνή φόρα είχαμε απαξιωθεί και ήμασταν μια χώρα διεφθαρμένων όπως δήλωναν πρώην πρωθυπουργοί. Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες τους και δεν θα ξεχαστούν όσο και αν μοιρολογούν πάνω από το κενοτάφιο της ματαιοδοξίας τους πιστοί στο δόγμα ο νεκρός δεδικαίωται, επενδύοντας στη λήθη.

Η κατασκευή του έργου της επέκτασης του κτηρίου του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” με αποκλειστική χρηματοδότηση από τα Κ.Α.Ε εγκρίθηκε στις 25/09/2017 με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών (ΑΔΑ: Ψ240465ΧΘΞ-ΤΧ8) ενώ η σχετική μελέτη ξεκίνησε το 2016. Κατά τα λοιπά η συγκυβέρνηση είχε δρομολογήσει το έργο.. όπως άλλωστε και το Β.Ο.Α.Κ, το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, το δρόμο της Μεσαράς, την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης. Η μόνη αλήθεια είναι ότι είχαν εγκαταλείψει απόλυτα την Κρήτη και είχαν απαξιώσει πλήρως όλες τις κρίσιμες υποδομές του νησιού, όπως το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Τα κόλλυβα ας τα κρατήσουν λοιπόν οι ίδιοι για να συνεχίσουν το μοιρολόι τους και τα μνημόσυνα μιας περιόδου που ο λαός μας καταδίκασε και δεν θα επιστρέψει ποτέ. Η αλήθεια όσο και να προσπαθούν δεν αλλάζει, ούτε ο λαός μας ξεχνά τα επιτεύγματα τους.

Παρακαλούμε να απαντήσουν επιτέλους στην κοινωνία πότε θα αποπληρώσουν τα κόμματα τους τα 200 εκ ευρώ που καθένα οφείλει από τα θαλασσοδάνεια που πήραν και κλήθηκε να ξεπληρώσει ο λαός μας.

Δεν μας φοβίζουν. Προχωράμε με το λαό, για το λαό με μόνη στήριξη από το λαό.

 

Ηράκλειο, 2/05/2018

Το Γραφείο Τύπου

Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί