Στη Δίωξη Ναρκωτικών και στα ΕΚΑΜ είχε υπηρετήσει ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε

Πολυετή θητεία στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και στα ΕΚΑΜ είχε ο 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς σε γνωστό εστιατόριο της οδού Αιόλου στην Παλλήνη.

Ο 57χρονος είχε βγει νωρίς στη σύνταξη, περίπου πριν από 10 χρόνια, και άφησε πίσω του δύο ενήλικα παιδιά. Οι συνάδελφοί του τον θυμούνται ως έναν μάχιμο αστυνομικό, ο οποίος όσο τουλάχιστον υπηρετούσε στο Σώμα δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Ο 57χρονος βρισκόταν χθες Δευτέρα σε εστιατόριο μαζί με την παρέα του. Τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, στις 1.40, βγήκε από το μαγαζί για να πάει να πάρει το αυτοκίνητό του και να γυρίσει στο σπίτι του. Τότε, δύο άτομα τον πλησίασαν έξω από το μαγαζί και τον πυροβόλησαν 4-5 φορές. Στη θέα των ενόπλων προσπάθησε να μπει στο μαγαζί για να προστατευτεί αλλά αυτό δεν απέτρεψε την τραγική κατάληξη.

Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, που εκτιμά ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές. Αναμένεται να ληφθεί πλήθος καταθέσεων από στενά πρόσωπα του θύματος για να βρεθεί η άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Οι δράστες, πάντως, περιγράφονται ως επαγγελματίες. Ενδεχομένως, μάλιστα, να μισθώθηκαν για να εκτελέσουν τη δολοφονία.

huffingtonpost.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί