Καταγγέλλουν το δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου σε παράγοντα της ΧΑ

Την παραχώρηση χώρου στο πάρκο Σκαφιδαρά σε παράγοντα της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Ηρακλείου.

Το θέμα είχε αποκαλύψει το Candiadoc

Δείτε σχετικά

Απίστευτο: Δωρεά από το δήμο Ηρακλείου σε παράγοντες της Χρυσής Αυγής!- Δείτε την απίστευτη απόφαση (φωτογραφίες- έγγραφα)

Στην ανακοίνωση αναφέρονται:

Καταγγέλλουμε σε όλους τους τόνους την ενέργεια του δήμου Ηρακλείου να παραχωρήσει σε παράγοντα και υποψήφιο της Χρυσής Αυγής δωρεάν χώρο για να κάνει προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες και σε αρχαιοελληνικά αθλήματα!

Η δημοτική πλειοψηφία, παρά την αντίθεση των άλλων παρατάξεων, στις 23/4 αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν μια έκταση 2 στρεμμάτων στο εγκαταλειμμένο πάρκο Σκαφιδαρά για τις προπονήσεις και εκδηλώσεις ενός σωματείου με το όνομα «Παγκρατιαστές», εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης ή «Κροκόδειλος», αθλητής πολεμικών τεχνών, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Ο Μ. Δεληγιαννάκης είχε καταγγελθεί πριν 4 χρόνια από γονείς αλλά και αθλητές του σωματείου ΕΓΟΗ, του οποίου ήταν και διοικητικός παράγοντας, ότι είχε στήσει παράνομη σχολή εκπαίδευσης χρυσαυγιτών μέσα στους χώρους του σωματείου, τους οποίους είχε παραχωρήσει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου!

Η αρμόδια αντιδήμαρχος στην εισήγησή της θεωρεί ότι οι σκοποί του σωματείου είναι κοινωφελείς και υπέρ του τοπικού συμφέροντος και έτσι εντάσσονται στις προβλέψεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου εμφανίζεται να έχει μια ιδιαίτερη σπουδή στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες, καθώς η παραχώρηση του χώρου γίνεται μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που κατατέθηκε το αίτημα στο δήμο!

Είναι προκλητικότατη και απαράδεκτη η στάση αυτή του δήμου την ίδια στιγμή μάλιστα που ισοπεδώνει το Πάρκο Γεωργιάδη και στοχεύει από τη μελλοντική του χρήση να αποκλείεται η διοργάνωση πολιτικών/πολιτιστικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων κόντρα στη λογική της εμπορευματοποίησης και του κυριάρχου πολιτισμικού προτύπου.

 

Καλούμε τους εργαζομένους, τα σωματεία, τις συλλογικότητες να πάρουν θέση.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!

Καμιά παραχώρηση στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χ.Α. και τους συνοδοιπόρους της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί