Καταγγελία: Πέταξε έξω από το ταξί τυφλή κοπέλα γιατί είχε σκύλο οδηγό

Μια καταγγελία που έγινε μέσω facebook κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ερωτήματα και αντιδράσεις.

Η ανάρτηση έγινε από την ψυχοθεραπεύτρια Σίσσυ Νικολάου η οποία όπως αναφέρει ήταν αυτόπτης μάρτυς της ανάλγητης συμπεριφοράς ενός οδηγού ταξί απέναντι μια τυφλή κοπέλα.

Η ανάρτηση

«Διαβάστε και προωθήστε..

Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα μάρτυρας στο εξής συμβάν: το ανθρωποειδές, οδηγός αυτού του ταξί πέταξε από το ταξί του, χτυπώντας την με την πόρτα πάνω στην μανία του να την διώξει, μια τυφλή κοπέλα μόλις διαπίστωσε ότι συνοδευόταν από οδηγό-σκύλο. Δεν ήθελε ο σκύλος να λερώσει το ταξί του.

Παρά το ότι και η ίδια και εγώ του εξηγήσαμε ότι είναι σύνοδος σκύλος και δεν μπορεί να μπει σε κλουβί (!), εκείνος επέμενε ότι είναι δικαίωμα του να μην τους πάρει και οι αυτή την οδηγία έχει από τον πρόεδρο της ΣΑΤΑ.

Αφού τελικά δημιουργήθηκε ένας πανικός γύρω του και υπό την απειλή της αστυνομίας που ερχόταν, άρχιζε να αλλάζει την ιστορία και να λέει πως δεν κατάλαβε οι η κοπέλα ήταν τυφλή.

Πότε θα μάθουμε να μην εξοστρακίζουμε τις μειονότητες;; Που να πάνε να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;; Πως θα προστατευτούν από την θρασυδειλία που επιδεικνύει το κάθε αμαθες, μικροαστικό ανθρωπάκι;

Πως; Όταν αρχίσουμε να το κάνουμε θέμα».

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί