Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου για το παραεμπόριο

Η ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που επιτέλους δικαιώθηκαν μετά από τόσα χρόνια διαμαρτυριών και υπομνημάτων, προς τα υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, για το τεράστιο πρόβλημα της  λειτουργίας και τρόπου διακίνησης των λαθραίων εμπορευμάτων Κίνας από κινέζους.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και του Τ.Α.Ε., σε συνεργασία με το Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, το Κεντρικό Λιμεναρχείο και το Τελωνείο Ηρακλείου, ξεσκεπάστηκε ο τεράστιος όγκος των παράνομα εισαχθέντων και παράνομα διακινηθέντων εμπορευμάτων, που για τόσα χρόνια τα συνδικαλιστικά όργανα των εμπόρων υποστήριζαν ότι τα κυκλώματα  δρούσαν ανενόχλητα.

Αποκαλύφθηκε επιτέλους το μέγεθος της ανομίας, της εισδοχής και άλωσης της Ελληνικής αγοράς από το κινέζικο παραεμπόριο.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχιστούν  οι προσπάθειες για την πλήρη αποκάλυψη και εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων στην Κρήτη που ακόμα είναι στην αφάνεια.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί