Αριστερή…φρίκη με μούσια και ανοικτά πουκάμισα, για τη Σοφία Βούλτεψη!

Η υψηλοτάτη βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, αναγκάστηκε να συνταξιδέψει με 70 Συριζαίους για Μυτιλήνη!

Η είδηση μεταδόθηκε ως εξής:

Πέντε θέσεις ζήτησε η ΝΔ από την Aegean για να πάνε στη Μυτιλήνη πέντε βουλευτές της ώστε να δουν τι γίνεται μετά τα θλιβερά γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς. Η αεροπορική εταιρεία τούς είπε στην αρχή ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις, όπως έλεγε η Σοφία Βούλτεψη.

Η ΝΔ όμως επέμεινε και τελικά βρήκαν θέσεις. Πώς ξαφνικά; θα πείτε. Απλώς έβαλαν μεγαλύτερο αεροπλάνο.

Και στην πτήση οι πέντε «γαλάζιοι» βουλευτές (Αυγενάκης, Βούλτεψη, Κόνσολας, Φωτήλας και Αθανασίου) διαπίστωσαν ότι 70 θέσεις ήταν για συριζαίους:

Πήγαιναν να προετοιμάσουν την επίσκεψη Τσίπρα στις 2 και 3 Μαΐου: «Μπαίνοντας μέσα στο αεροπλάνο είδαμε πολλά… μούσια, αλογοουρές και ανοιχτά πουκάμισα» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτεψη.

Φανταστείτε το πολιτισμικό σοκ που έπαθε η αυτού υψηλότης εν μέσω τόσων… παρακατιανών. Απορούμε που δεν απευθύνθηκε στην εταιρία να εκφράσει τα παράπονά της που την έκαναν ίσα κι όμοια με την πολιτική πλέμπα. Προφανώς από το πολιτισμικό σοκ δεν μας ενημέρωσε αν με τόσους… άπλυτους το αεροπλάνο βρωμούσε κιόλας…

Διότι για μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα όπως η κυρία Βούλτεψη, η πολιτική είναι ζήτημα τύπων (κυρίων εμφανισιακών και ενδυματολογικών) και οφείλει -ρατσιστικώ τω τρόπω- να στηλιτεύει τους συριζαίους χίπηδες…

ΥΓ.: Κρίμα να μη ζει ο αείμνηστος Δημήτρης Ψαθάς να την κάνει ηρωίδα μυθιστορήματός του. Με τη Μαντάμ Σουσού τα είχε καταφέρει μια χαρά!

 

Παπαλάμπραινα- left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί