Κρήτη: Αναβολή στη δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του 18χρονου

Αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των δικηγόρων η εκδίκαση της υπόθεσης για το θάνατο του 18χρονου Μανόλη Γερομαρκάκη για το τροχαίο συμβάν τον Ιούλιο του 2013 κοντά στο Νικηθιανό που οδήγησε στον τραγικό θάνατό του.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στα δικαστήρια της Νεάπολης και αναμενόταν να κρατήσει τέσσερις ή και πέντε συνεδριάσεις, εξαιτίας του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, ωστόσο θα εκδικαστεί στις 25 Οκτωβρίου.

Ο θάνατος του 18χρονου Μανόλη Γερομαρκάκη σε τροχαίο συμβάν το βράδυ της 29 Ιουλίου 2013, είναι ένα γεγονός που συγκλόνισε την οικογένεια του, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Αρχικά φάνηκε πως επρόκειτο για μια άτυχη στιγμή, αλλά στην πορεία η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες μ’ ένα βαρύ κατηγορητήριο για τέσσερις συνολικά αστυνομικούς. Οι δυο πρώτοι, φέρονται να προκάλεσαν ακούσια το θάνατο του νεαρού και στη συνέχεια να απέκρυψαν και να συγκάλυψαν τα γεγονότα με τη συνδρομή και την ανοχή των δύο άλλων.

Οι δυο αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, ψευδορκία κατ’ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και υπόθαλψη εγκληματία κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε ακόμη:

Κρήτη: Ξεκινάει η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του 18χρονου Μανόλη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί