Εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Κεραμουτσίου

Εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Κεραμουτσίου ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Στις εργασίες προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, προβλέπεται η αντικατάσταση της κεραμοσκεπής, εκτεταμένοι χρωματισμοί, καθαρισμοί και διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο, στον χώρο της παιδικής χαράς, κ.α. και σκοπός είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου που λειτουργεί και ως χώρος εκδηλώσεων του οικισμού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Οι στοχευμένες παρεμβάσεις μας με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων, συνεχίζονται και στο Κεραμούτσι. Αναβαθμίζουμε το παλιό δημοτικό σχολείο του όμορφου οικισμού, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων και καλύπτουμε μια ανάγκη που είχε καταγραφεί από τον Δήμο μας και που έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την συμβολή του και σε αυτό το έργο, την Πρόεδρο του οικισμού Πόπη Θραψανιωτάκη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, όπως επίσης και τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και σε αυτή την περίπτωση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί