Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Μπενάκη από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή

Η απόφαση του ΔΣ του μουσείου έρχεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον Α.Δεληβορριά ο οποίος αποτέλεσε για 41 χρόνια διευθυντής του Μπενάκη και αφορά όλα τα κτίρια.

Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Δεληβοριάς, πρώην διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη

Τη δωρεάν είσοδο στις μόνιμες συλλογές και σε όλες τις περιοδικές εκθέσεις για τρεις ημέρες, αποφάσισε το Μουσείο Μπενάκη για την Τετάρτη 25 Απριλίου, Πέμπτη 26 Απριλίου και Παρασκευή 27 Απριλίου.

«Η Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου Μπενάκη, εκφράζοντας τη βαθύτατή της θλίψη για το θάνατο του εξαίρετου μέλους της και επί σειρά ετών Διευθυντή του Ιδρύματος Άγγελου Δεληβορριά, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν είσοδο στις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις σε όλα τα κτήρια του Μουσείου από σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου και μέχρι την ημέρα της κηδείας του, την Παρασκευή 27 Απριλίου».

Τα παραρτήματα του Μουσείου θα παραμείνουν ανοικτά και τις τρεις ημέρες με το κανονικό τους ωράριο, εκτός από την Παρασκευή που όλα τα κτήρια του Μουσείου θα παραμείνουν κλειστά από τη 1:30 μ.μ. έως τις  3:30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Άγγελου Δεληβορριά θα γίνει δημοσία δαπάνη την Παρασκευή στις 2 μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί