Κινητοποίηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αποφάσισε η ΟΕΒΕΝΗ

Κινητοποίηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν οι επαγγελματοβιοτέχνες στο Ηράκλειο, όπως αποφάσισε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

Κατά την διάρκεια των εργασιών της συνέλευσης, εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός  έτους 2017, ο Διοικητικός Προγραμματισμός και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός του 2018.

Η Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕΝΗ αφού έλαβε υπόψη της τις τοποθετήσεις των Αντιπροσώπων, τη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τη συρρίκνωση της πραγματικής οικονομίας και τη περιθωριοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων, ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, βιοτεχνών, αυτοαπασχολούμενων, αποφάσισε:

Την πραγματοποίηση κινητοποίησης για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ με κεντρική Πανεθνική ημέρα δράσης την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Στη Γ.Σ. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Μανόλης Αλιφιεράκης και ο Αντιδήμαρχος κος Πέτρος Ινιωτάκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί