Κινδυνεύει με κυρώσεις γιατί φύτεψε λουλούδια σε παρτέρι του δήμου (Φωτό)

Είδε κι απόειδε ο κ.Γιάννης ότι το παρτέρι του δήμου που βρίσκεται  στον πεζόδρομο Ισαύρων στην περιοχή του Ναυαρίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παραμένει ανεκμετάλλευτο και αποφάσισε να το αξιοποιήσει μόνος του.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας “Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου” στο Facebook:

“Χιλια μπραβο στο κ.Γιαννη που φυτεψε τα λουλουδια στο πεζοδρομο Ισαυρων . Ενεργεια που θα επρεπε να γινοταν απο το Δημο..” και παρατίθεται η παρακάτω φωτογραφία:

Στα σχόλια ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας εφιστούν την προσοχή στον ….”δράστη” υποστηρίζοντας ότι αυτό απαγορεύεται διότι θεωρείται “επέμβαση σε δημόσιο χώρο”.

“Πριν χρονια που επιχειρησε γνωστος μου να φτιαξει το παρτερι μπροστα στο μαγαζι του, τον υποχρεωσαν να τα ξηλωσει και να πληρωσει και προστιμο!” γράφει χαρακτηριστικά ένα από τα μέλη.

Ο ίδιος ο κ.Γιάννης πάντως δηλώνει …αμετανόητος για την πράξη του καθώς όπως αναφέρει απαντώντας στα σχόλια:

“Εις απάντηση της απορίας περί του νομιμου της παρεμβασεως καταθέτω την ρητή προτροπή του του πρώτου πολίτη της πόλης περί πρωτοβουλίας των πολιτών σε τέτοια θέματα. Εις αντιπαράθεση αν χρειαστεί θα παραθέσουμε ντοκουμέντα της δημοτικής (ανυπαρκτης)παρέμβασης καταδικνυωντας παρακείμενα σημεία «κουράδοσκυλοτοπους»χωρίς να επιρρίπτουμε ευθύνη στα συμπαθή ζωάκια 
Χωρίς να πλατιασω αν χρειαστεί με τα εις χείρας ντοκουμέντα ας κριθούμε για τις παρεμβάσεις μας και τις επιλογες μας
Εν τελει όλα έχουν το τίμημα τους 
Λαϊκά.. το γούστα πληρώνονται !!!
Αλλά να εισπράξουν το αντίτιμο και οι πολιτικά «ανεύθυνοι»”

Ας ελπίσουμε ότι ο άνθρωπος θα επιβραβευθεί για την κίνησή του και όχι πως θα διωχθεί. Εμείς πάντως θα είμαστε στο πλευρό του.

seleo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί