Πρόστιμο ρεκόρ στον Γιαννακόπουλο από την EuroLeague

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε το δεύτερο παιχνίδι των playoffs της EuroLeaguε του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ρεάλ Μαδρίτης και το… αντίτιμο του “εισιτηρίου” είναι στις 180.000€, καθώς τιμωρήθηκε εκ νέου από την EuroLeague.

H ΕuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο 180.000 € τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος για την παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με την Ρεαλ και στο ματς με τον Ολυμπιακό για την κανονική διάρκεια είχε τιμωρηθεί  με πρόστιμο 120.000 και 60.000 € αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απαγόρευση εισόδου που του έχει επιβληθεί, έχει δώσει τρεις φορές το ΟΑΚΑ και συνολικά του έχει επιβληθεί πρόστιμο 360.000€.

H EuroLeague το βράδυ του Σαββάτου (20/4, 22:30)  ενημέρωσε τους “πράσινους” για το νέο πρόστιμο που επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος καλείται επίσης να πληρώσει 10.000 € για “έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές”, καθώς στο φύλλο αγώνα είχε γραφτεί πως είχε επιτεθεί φραστικά στις… σφυρίχτρες της αναμέτρησης. Τέλος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000€ για επιθετική συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς τον πάγκο των Μαδριλένων.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί