«Έναντι ενός ευρώ» παραχωρεί την ΠΑΕ ΠΑΟ στην Pan Asia ο Γιάννης Αλαφούζος

«Έναντι €1 (ενός ευρώ)» και υπό την προϋπόθεση ότι θα «προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ», παραχωρεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιωάννης Αλαφούζος, το μετοχικό του κεφάλαιο στην Pan Asia, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνει πως αποδέχεται την από 16 Απριλίου 2018 δεσμευτική προσφορά της PanAsiaInvestments για την πώληση των μετοχών του, σημειώνοντας παράλληλα ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση που θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestmentsγια αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.
Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Αλαφούζος»

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί