Ελλάδα: Μαφιόζικη επίθεση με στόχο γνωστό νονό της νύχτας, «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη επίθεση με στόχο γνωστό νονό της νύχτας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Αστυνομίας, σημειώθηκε στις 21.40 το βράδυ της Πέμπτης στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μεσα στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχτεί τουλαχιστον τέσσερις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης, έχουν περισυλλέξει κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν απο πιστόλι «Τοκάρεφ», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμνενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν απο λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μεχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί