Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι που δολοφόνησαν στη Λευκωσία (Φωτογραφίες)

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία, αλλά και όλη η Κύπρος από την άγρια δολοφονία του ζευγαριού μπροστά στο 11χρονο παιδί του στο Στρόβολο Λευκωσίας.

Δολοφονία ζευγαριού εκπαιδευτικών, μπροστά στο 11χρονο παιδί τους

Τα θύματα της επίθεσης ήταν ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου καθηγητή στο English School και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.

Ωστόσο, μυστήριο είναι ακόμη ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Πώς έγινε το φονικό
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες.

Τα θύματα βρέθηκαν πνιγμένα στο αίμα στο δάπεδο του σπιτιού. Το 11χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού κατάφερε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες μάλιστα φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και πως δεν θα το πείραζαν.

Πηγή- Φωτογραφίες: politis.com.cy/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί