Επικοινωνία Μιχελογιαννάκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας για την απεργία Π.Ν.Ο. και τη διακίνηση των ευπαθών αγροτικών προϊόντων της Κρήτης

Επικοινωνία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλή, είχε ο βουλευτής Ηρακλείου Ι. Μιχελογιαννάκης, σχετικά με την απεργία της Π.Ν.Ο.

Ο βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να δοθεί η δέουσα προσοχή στο μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την ακινητοποίηση των πλοίων στα λιμάνια, καθότι η απεργιακή κινητοποίηση της Π.Ν.Ο. βρίσκει την Κρήτη σε πολύ δύσκολη θέση, όπου πολλές περιοχές, λόγω των κλιματικών συνθηκών, έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και με τον αγροτικό πληθυσμό του νησιού να έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα.

Ο βουλευτής, σεβόμενος πάντα το δικαίωμα των ναυτεργατών στην απεργία, αλλά διαβλέποντας ότι υπάρχει πιθανότητα συνέχισής της και κλιμάκωσής της, ζήτησε από τον Υπουργό να υπάρξει από τώρα πρόβλεψη για πλοίο ασφαλείας, για να μπορεί να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η μεταφορά των ευπαθών κρητικών αγροτικών προϊόντων, ώστε οι αγρότες της Κρήτης να μην δεχθούν άλλο ένα πλήγμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί