Τσίπρας: Οριστική, αμετάκλητη και καθαρή η έξοδος από τα μνημόνια

«Μετά από κόπους τα δύσκολα τελειώνουν. Με αγώνες, κόπους και θυσίες η Ελλάδα στέκεται όρθια και ξεπερνά τις δυσκολίες»

 Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για οριστική, αμετάκλητη και καθαρή έξοδο από την εποχή ασφυκτικής επιτροπείας, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας από το Καστελόριζο όπου εγκαινίασε νέες μονάδες αφαλάτωσης.

«Μετά από κόπους τα δύσκολα τελειώνουν. Με αγώνες, κόπους και θυσίες η Ελλάδα στέκεται όρθια και ξεπερνά τις δυσκολίες. Έτσι και σήμερα οκτώ χρόνια μετά την ημέρα που ο λαός μάθαινε από εδώ τα κακά μαντάτα, φτάνουμε στο τέλος αυτής της δύσκολης εποχής.

Αφήνουμε πίσω τις μεγάλες δυσκολίες και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οριστική και αμετάκλητη έξοδό μας, την καθαρή έξοδο μας (καθαρή όπως ο καθαρός ουρανός του Καστελόριζου) από την επιτροπεία και τα προγράμματα, από μια εποχή ασφυκτικής και επιθετικής λιτότητας που κόστισε πολύ» σημείωσε.

«Θα μπορούσα να έλθω για να κάνω διάγγελμα, αλλά δεν θα το κάνω», είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του στο Καστελόριζο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι αυτό το όμορφο φόντο δεν το βρίσκει κανείς εύκολα. Ξεκαθάρισε έτσι ότι δεν πήγε στο νησί για επικοινωνιακούς λόγους, για να φτιασιδώσει, όπως είπε, κακόμορφα σχέδια, όπως έγινε στο παρελθόν.

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί