Πολιτικές αντιδράσεις για την ομιλία Τσίπρα στο Καστελόριζο

Με αυστηρό τρόπο επέκριναν κόμματα της αντιπολίτευσης την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο.»Η χώρα μπορεί και θα βγει στο ξέφωτο, μόνο που για τον κ. Τσίπρα… δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό!» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Όπως επεσήμανε η κ. Γεννηματά «O κ. Τσίπρας θα έπρεπε σήμερα από το Καστελόριζο να απολογηθεί στον ελληνικό λαό:
-Για την τυχοδιωκτική του στάση την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις για να αποφύγει τη χρεοκοπία.
-Γιατί κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009.
-Για τα 3 χρόνια που χάσαμε, το 3ο αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο και τα 200 δις που κόστισε στους πολίτες η πολιτική του.
-Για τις νέες πολιτικές απάτες περί δήθεν καθαρής εξόδου ενώ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας και παράταση της επιτροπείας.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα. «Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τα εθνικά θέματα θα είχαν αξία, αν είχε διαμορφώσει -με ενιαία φωνή στην κυβέρνηση του- μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, και εθνική ομοψυχία, απέναντι στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα. Δυστυχώς δεν τα πράττει», υπογράμμισε.

«Μόνο ως ειρωνεία μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές του πρωθυπουργού σε «τέλος της δύσκολης εποχής» σχολιάζει το ΚΚΕ «όταν ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών ζουν καθημερινά στο πετσί τους την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και τους κινδύνους απ’ την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο».

«Ο δε -κατά τον κ. Τσίπρα- «καθαρός ουρανός» τού Καστελόριζου έχει γίνει σουρωτήρι από τις καθημερινές παραβιάσεις, αλλά και απ’ τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν στην περιοχή, εξαιτίας των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών, στους οποίους η κυβέρνηση συμμετέχει ενεργά» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί