Τούρκικο ΜΜΕ δίνει βήμα στον χρυσαυγίτη Κασιδιάρη – Ταυτίζει… ναζιστικά σύμβολα με τους Μαιάνδρους του Παρθενώνα! (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Στο ΤRT World, τμήμα της Τουρκικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης που ανήκει στο τουρκικό κράτος αποφάσισε να δώσει συνέντευξη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγης Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα το αγγλόφωνο τουρκικό δίκτυο επιλέγει να παρουσιάσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως τον “playboy της ελληνική άκρας Δεξιάς”, ενώ σε συζήτηση με τον ανταποκριτή ο Κασιδιάρης παραπονιέται στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο γιατί η Χρυσή Αυγή έχει τα μικρότερα γραφεία στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς και πώς εκτός από το site του κόμματος δεν υπάρχει άλλος τρόπος προπαγάνδας.

Ασφαλώς στο βίντεο δεν γίνεται λόγος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την δίκη της Χ.Α. και τα συντριπτικά στοιχεία για τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης, την επιβουλή κατά του πολιτεύματος και τα δολοφονικά τάγματα εφόδου. Ωστόσο το ρεπορτάζ του τουρκικού δικτύου δίνει βήμα στον Κασιδιάρη για να εξηγήσεις τις ομοιότητες ανάμεσά στα ναζιστικά σύμβολα και τους Μαιάνδρους του Παρθενώνα…

HuffPost Greece

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί