Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν εννέα υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπής

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για  διακεκριμένες  περιπτώσεις  κλοπών 

Αφαίρεσε  χρήματα,  ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εννέα (9) υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 33χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 09.11.2017  έως και την 31.03.2018  είχε διαπράξει εννέα (9) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας  σχεδόν 15.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο 33χρονος συνελήφθη σήμερα (16.04.2018) το πρωί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί