H FIFA απαγόρευσε στον Παναθηναϊκό τις μεταγραφές

Η FIFA απαγόρευσε στον Παναθηναϊκό τις μεταγραφές λόγω χρεών σε παίκτες και προπονητές. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ» δεν έχει δικαίωμα για διεθνείς μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Η διοίκηση μπορεί να διεκδικήσει την αναίρεση αυτής της απόφασης μέχρι το τέλος Ιουνίου, αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην ΠΑΕ. Τα χρέη ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ δεν έχει καμία διάθεση να τα πληρώσει.

Τις επόμενες ημέρες θα διευκρινιστεί αν ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα απόκτησης μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει από την ΕΠΟ, ενώ οι «πράσινοι» επειδή δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό. Προς το παρόν γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό κι αυτό δείχνει την κατάντια του συλλόγου, λόγω της άρνησης Αλαφούζου να καλύψει το άνοιγμα που δημιούργησε ο ίδιος με τους συνεργάτες του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί