Champions League: Η Ρεάλ την πρόκριση, η «Γιούβε» το χειροκρότημα – Στους “4” και η Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League, με τη «βασίλισσα» πάντως να βλέπει τον αποκλεισμό κατάματα από τη Γιουβέντους.

Η «βέκια σινιόρα» είχε κάνει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να σιγήσει ως το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς είχε ισοφαρίσει το σκορ της ήττας της στον αγώνα του Τορίνο (0-3) και διεκδικούσε την πρόκριση επί ίσοις όροις απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι Ιταλοί είχαν φτάσει σχεδόν στην ανατροπή με τα γκολ των Μάντζουκιτς (2΄, 37΄) και Ματουιντί (61΄), αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπενάτια στον Βάσκεθ, απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μπουφόν και ο Ρονάλντο έδωσε την πρόκριση από τα 11 μέτρα, ύστερα από πέντε λεπτά!

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπάγερν πήρε την πρόκριση για τον 6ο ημιτελικό της τελευταία επταετία χωρίς να φορτσάρει, παρότι έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλη στην «Αλιάνζ Αρένα», σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-1) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το ρεκόρ του Γιουπ Χάινκες σταμάτησε απόψε στις 11 σερί νίκες στο Champions League, ωστόσο, το ζητούμενο για την Μπάγερν ήταν η πρόκριση, που ήρθε τελικά.

naftemporiki

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί